Val desk organizer – metalna podloga

RSD 4,200.00RSD 4,800.00

Naši talasi su prijateljski, veći ili manji, pozdravljaju vašu flotu. Sada je sve na vašoj ličnoj strategiji. Odigrajte pametno 😉

podloga M ili L je od metala, farbana u crnoj / beloj boji, ili posebno izabranom tonu po dogovoru.

Poništi
Prodavac Abovus
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , , , SKU: N/A

Opis

Val desk organizer nastao je iz želje da održimo red za radnim stolom kao i u glavi. Stvoren da objedini potrebu za gomilanjem različitih posuda na stolu.

Analizirajući razna radna okruženja osetili smo odsustvo reda koje nesumnjivo dovodi do određene vizuelne uznemirenosti a samim ti i do blokiranja radne energije i produktivnosti. Pomoću Vala pokušali smo da smanjimo prostor za nered i ograničimo ga na dimenziju metalne podloge koja svojim talasastim naborima prihvata olovke i druge duguljaste predmete. Da bi upotpunili čitavu priču sa S.O.S stvarčicama neophodnim za rad, izronila je ideja o namenskim posudama koje zadovoljavaju različite potrebe korisnika. One se mogu slobodno kombinovati i postavljati po želji i potrebama u datom trenutku. Na taj način dozvoljavaju korisniku da ostvari svoj lični pečat. Idealan izbor za posude je bila pluta, obnovljiv prirodni materijal, dobijen od kore hrasta plutnjaka – drvo se ne seče i ne oštećuje. Lagan, plutajući, kontrast u odnosu na talasastu metalnu bazu.

Plutane posude, ako pustite mašti na volju, možete videti kao vašu odabranu flotu koja pluta na metalnim talasima. Da bi ih lakše razlikovali i prepoznavali, svakoj posudi smo dali određeno ime. Tako da imamo Barku – najveća posuda u kojoj možete zasaditi svog zelenog prijatelja, Kruzer – napravljen posebno za ljubitelje olovaka, bojica i flomastera, Rabelo – elipsasta plutana činija za razne sitnice, Surfer – kao držač mobilnog telefona i raznih gedžeta i Kanu – kružna posuda koja nosi vaš omiljeni topli ili hladni napitak.

Pored praktične strane, važno nam je bilo i da korisniku ponudimo prijatan vizuelni momenat koji može poslužiti kao inspiracija za rad i kreativnost.

Val desk organizer je dobitnik dve nagrade:
– Big SEE Product Design Award Winner 2019,
– Zlatan ključ na beogradskom Sajmu nameštaja 2019 za pametan dizajn

Dodatne informacije

Težina 05-0.9 kg
Dimenzije 30 × 14-28 × 2.3 cm
veličina

baza M (30×14 cm), baza L (30×28 cm)

boja

crna, bela

Abovus

🄰🄱 🄾🅅🄾 + 🄰🄱🄾🅅🄴 🅄🅂 = 🄰🄱🄾🅅🅄🅂

 

Abovus je arhitektonski studio koji želi da proširi svoje polje delovanja i zapliva i u drugim sferama. Akcenat nam je na igri u istraživanju nove ideje. Uživamo u procesu nastajanja proizvoda, kao i njegovom putu od ideje do realizacije u nadi da će početi da se koriste s jednakim ushićenjem kao i dok smo ih mi pravili. Svaki proizvod rešava određeni problem, a pritom ostavlja mogućnost korisniku za dalju igru i primenu sopstvene kreativnosti.

Svi proizvodi Abovus

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Proizvode šaljemo kurirskom službom Post express, u najkraćem mogućem roku od trenutka prijema porudžbine. Uglavnom je to od jednog, kad smo vredni, do tri radna dana, kad se malo opustimo i ulenjimo. Ukoliko je porudžbina specifična i potrebno je prilagođavanje proizvoda određenim željama, dogovaramo se oko detalja i vremena potrebnog za slanje paketa. Troškove slanja mi pokrivamo, a vi pokrijte radost otvaranja pristiglog paketa 😊  

Reklamacije

Naš cilj je da prenesemo svu radost i energiju uloženu u osmišljavanje prozivoda, pravljenje, pripremu, pakovanje i slanje, kako bi krajnji kupac to isto osetio pri prijemu i otvaranju paketa. Ukoliko proizvodi stignu oštećeni ili nekompletni, pošaljite nam fotografije proizvoda i opis oštećenja u roku od pet dana od prijema paketa, kako bi ustanovili stepen oštećenja ili reklamacije. Uvek smo na raspolaganju da se dogovorimo i rešimo mogući problem na obostrano zadovoljstvo.  

Vraćanje i zamena

Naravno, uvek smo spremni za dogovor u slučaju da se predomislite, želite zamenu ili odustajete od kupovine. Rok za vraćanje i zamenu je do 7 dana od prijema paketa, a u slučaju vraćanja proizvoda ili zamene, kupac sam snosi troškove slanja.

Pitanja i odgovori

You are not logged in

Možda će vam se svideti …

Prodavac Abovus
Prodavac Abovus