Valore Intimo KOLIBRI

690 RSD

Valore Intimo KOLIBRI

Valore Intimo sa dezenom Kolobri.  Crvena boja kao baza sa zlatnim kolibrima je nesvakidašnja kombinacija za muški donji veš i upotpuniće svaki garderober. Pepoznatljiv lastis sa utisnutim VALORE, nalazi se na svakom nasem modelu.   Materijali koji se koriste sačinjeni su od najfinijeg pamuka i elastina. Pamuk je mekan i omogućava koži da diše, dok elastin vrši prilagodjavanje veša telu.

Poništi

Opis

Svi naši proizvodi napravljeni su od materijala  koji sadrži 95% pamuka i 5% elastina.  Lastiš sa utisnutim “VALORE” se nalazi na svakom modelu.  Muške bokserice su klasičan model koji pristaje svim starosnim grupama.

  • Sastav : Pamuk 95% elastin 5%
  • Ojačan središnji deo
  • Mašinsko pranje do 60 stepeni
  • Zabranjeno korišćenje izbeljivača
  • Etiketa sa oznakom veličine je svilena, što pruža dodatnu udobnost

Slanje paketa

Cena isporuke je 260rsd Ukupno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena od trenutka evidentiranja vaše porudzbine je najviše 3(tri) radna dana. Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Osim u slučaju plaćanja pouzećem, prilikom preuzimanja pošiljke, kuriru ne plaćate ništa jer ste sve već platili kroz narudžbenicu. Uobičajena praksa je ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori isporuku. Ukoliko vas  tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

Reklamacije

Valore Intimo će otkloniti sve greške i nedostatke na robi za koje je odgovoran. Kupac  može zahtevati popravku robe, zatim zamenu reklamirane robe i najzad povraćaj novca.   Kupac nema pravo na reklamaciju i/ili prigovor ako je: propustio rok za podnošenje prigovora, nedostatak na kupljenom proizvodu nastao njegovom krivicom ili krivicom drugih, kupio proizvod na rasprodaji, kupio proizvod sa nedostatkom po sniženoj ceni ili promenio odluku o izboru atrikla.   Zahtev za reklamaciju robe kupljene putem sajta Zanaterija kupac može da ostvari putem e-mail Valoreintimo@gmail.com , a Valore intimo  je dužan da na reklamaciju odgovori u roku od 15 dana od prijema reklamacije, sa predlogom njegovog rešavanja.   Prilikom podnošenja zahteva za reklamaciju kupac je dužan da iznese razloge, zbog čega reklamira robu, reklamiranu robu i račun kojom dokazuje da je reklamiranu robu kupio.   Proizvod koji reklamirate mora biti čist, a reklamna greška mora biti označena. Nečist-prljav proizvod neće se rešavati. Valore Intimo ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamenskim korišćenjem.  Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod.  Prijave reklamacija kao i detaljne informacije o pravima i obavezama kupca ili prodavca možete zatražiti putem telefona 0642009411 ili slanjem e-maila na adresu Valoreintimo@gmail.com Poručeni artikal nije moguće menjati ako je nošen, iz higijenskih razloga ukoliko proizvod spada u grupu donjeg veša.

Vraćanje i zamena

Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom, imate pravo na zamenu uz priloženi račun koji ste dobili na poštansku adresu uz prethodno pozivanje Valore Intimo Kontakt broja telefona: 0642009411, u roku od 14 dana gde ćete dobiti odgovor sa detaljnim instrukcijama o proceduri zamene. U slučaju zamene robe Valore Intimo ne snosi trošak povrata. Za svaku zamenu Vi snosite trošak transporta povrata robe. -Zamena veličine artikla. Ukoliko ste nakon prijema probali artikal i utvrdili da Vam je veliki ili mali, imate pravo na zamenu uz priloženi račun koju ste dobili na poštansku adresu uz prethodno pozivanje Valore Intimo Kontakt broja telefona 0642009411, u roku od 14 dana gde ćete dobiti odgovor sa detaljnim instrukcijama o proceduri zamene. U slučaju zamene robe Valore intimo ne snosi trošak povrata. Za svaku zamenu Vi snosite trošak transporta povrata robe. Poručeni artikal nije moguće zameniti ako je nošen, oštećen na bilo koji način ili je iz robne grupe donji veš,iz higijenskih razloga.

Valore_Intimo

Valore Intimo je mlada porodična firma vođena idejom da ponudi kupcima “drugačiji” osećaj kupovine donjeg veša. Vizija je da pobedimo masovnu proizvodnju i u moru istih proizvoda pružimo nešto sasvim novo, jednostavno i u isto vreme posebno. Svaki naš proizvod je pažljivo osmišljen, testiran i sašiven. Od konca i materijala, preko štampe i pakovanja, u jedan par donjeg veša koji dolazi u Vaše ruke, stoji mnogo truda, energije i ljubavi. Sve to samo za Vas i vase potrebe. U našem asortimanu možete pronaći veš za celu porodicu na jednom mestu. Bokserice za muškarce.                                                            Tange, brazilke i slip za devojke/žene.                                        A za naše najmlađe – bokserice za dečake i slip za devojčice.

Svi proizvodi prodavca: Valore_Intimo

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

veličina odeće

S, M, L, XL, XXL

Pitanja i odgovori

You are not logged in