Vez pitaja – ULTIMA VEZ

2.100 RSD

Deo kolekcije ultimaXminimal. Uz vez dobijate jednu minimal eko vrećicu.

Svi proizvodi prodavca: Ultima_vez
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

U saradnji sa brendom Minimal EcoBags stvorile smo eko projekat – kolekciju ultimaXminimal. Minimal višekratne vrećice koriste se za merenje voća i povrća, a šivene su od starih zavesa. Vezovi iz ove kolekcije nastali su od materijala koje već imamo kod kuće. Inspiraciju smo pronašle u voću i povrću koje pakujemo u vrećice.

Uz vez dobijate jednu minimal eko vrećicu.

Prečnik rama: 13 cm

Slanje paketa

Pakete šaljemo PostExpress-om u roku od 1-2 dana od primljene narudžbine, a uplate se vrše pouzećem. Paketi su dobro upakovani, a šaljemo ih danas za sutra do 19h (osim ako ne naglasite drugačije).

Reklamacije

Reklamacije prihvatamo samo u slučaju da je rad oštećen tokom transporta, i preuzimamo na sebe trošak poštarine za vraćanje rada.

Vraćanje i zamena

Zamena rada nije moguća. Reklamacije prihvatamo samo u slučaju da je rad oštećen tokom transporta, i preuzimamo na sebe trošak poštarine za vraćanje rada.

Ultima_vez

ultima vez špan. poslednji put

Svaki naš vez je unikatan – ručno rađen prvi i poslednji put. Ideja vodilja našeg brenda je da nikad ne ponavljamo radove jer želimo da vaš ultima vez bude samo vaš i potpuno jedinstven. Ali, priznajemo, ne ponavljamo ih i zato što šabloni ubijaju zabavu. 🙂

Mi smo sestrinski duo iz Kikinde i pristupamo staroj tehnici veza na moderan način. Sve je 100% naših dva-para-ruku delo, uključujući i dizajn. Vez dolazi sa đerđefom koji ima ulogu rama, tako da je odmah spreman da ukrasi vaš prostor. Od početka 2020. godine u ponudi imamo i punch needle tapiserije – ultima punch!

Svi proizvodi prodavca: Ultima_vez

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina 0,2 kg