Više od muzičke igre

RSD 880.00

111 muzičkih igara za razvijanje muzičkih sposobnosti dece od 2+ godina

Prodavac Muzicka_radionica_Bim_Bam
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , , Tags:, , , ,

Opis

U knjizi ćete naći 111 igara namenjenih radu sa decom uzrasta od 2-15 godina a koje, na različite načine, podstiču razvoj različitih veština važnih kako za buduće muzičare tako i za sve ostale. Knjiga je podeljena u 8 oblasti i donosi smernice vaspitačima, nastavnicima i roditeljima kako da na neformalan način razvijaju ritam, sluh, pevanje, finu i krupnu motoriku ali i mnogo drugih veština na način koji je apsolutno najbolji za dete – kroz igru! Svako poglavlje ima dodatno objašnjenje zbog čega je važno razvijati određene veštine kod deteta u određenim fazama detinjstva.
Igra je osnovni kanal učenja i most između formalnog  obrazovanja i onoga što je detetu potrebno. Zato, planski uključite muzičke aktivnosti u svakodnevne igrarije a knjiga „Više od muzičke igre“ će vam pomoći da  istovremeno podstičete razvoj inteligencije, razmišljanja, socijalizacije, liderstva i kreativnosti.

Autor knjige je Marijana Milošević Simić a ilustrator ilustracija je Ana Petrović.

Dodatne informacije

Težina 150 kg
Dimenzije 20 × 13 cm

Muzicka_radionica_Bim_Bam

Igra je najvažniji kanal učenja kod dece! Imajte uvek to na umu kada želite da dete nešto nauči i da to shvati kao radost. Igra budi radoznalost, kreativnost, želju za boljim rezultatom, takmičenje sa sobom i drugima. Igra trenira veštine poput planiranja, razmišljanja unapred ili strategija. Ona treba da bude usklađena sa nivoom znanja i veština deteta tako da svaki put nešto novo saznaju. Ako je previše laka ili previše komplikovana dete će je odbiti, baš kao i ako traje neadekvatno dugo. Zato birajte mudro, vodite računa da dete kroz igru treba da savlada određene veštine i znanja i da se zabavi!

Muzičke društvene igre nastale kao logični nastavak knjiga “Više od muzičke igre” i “Više od muzičke sveske” predstavljaju jedinstvenu zbirku igara za različite uzraste, potrebe i znanja dece i odraslih. Igre koje kombinuju zabavu, učenje, vežbe strpljenja, promišljanja i planiranja, u skladu su sa Montesori i NTC metodama i napravljene od najkvalitetnijih materijala uz izuzetan dizajn.

Svi proizvodi Muzicka_radionica_Bim_Bam

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Svu robu dostavljamo službom Post Express (<a href="http://www.postexpress.rs/">postexpress.rs</a>) Potrebni podaci za slanje su: Ime i prezime, grad, adresa, broj telefona. Za fizička lica plaćanje je po preuzimanju robe a pravna lica imaju mogućnost da plate unapred, fakturom, a zatim im šaljemo robu zajedno sa računom.

Reklamacije

Prodavac nije uneo pravila.

Vraćanje i zamena

U slučaju da je isporučena roba koju kupac nije tražio, Bim Bam se obavezuje da kupcu isporuči odgovarajući proizvod a da kupac pogrešan vrati.

Pitanja i odgovori

You are not logged in

Možda će vam se svideti …

Muzičke domine
RSD 800.00
Prodavac Muzicka_radionica_Bim_Bam
Prodavac Muzicka_radionica_Bim_Bam