XO I-21

(3 recenzije korisnika)

1.400 RSD

Klasična XO igrica u novom ruhu.

Potka od hrasta , jasena ili trešnje. X – od jasena (najčešće) O – od trešnje, oraha, hrasta. Zaštićene atestiranim preparatima .

3 na zalihama

Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Klasična XO igrica u novom ruhu.

Potka od hrasta , jasena ili trešnje. X – od jasena (najčešće) O – od trešnje, oraha, hrasta. Zaštićene atestiranim preparatima .

Pogodno i za decu i za odrasle.

Igračka XO može biti približno dimenzja 160x160x15mm  i 150x150x15mm .

Slanje paketa

Kurirskom službom. Mušterija plaća poštarinu.

Reklamacije

7 dana

Vraćanje i zamena

Po dogovoru

Drvo_i_bajka

Naše sigurne i zabavne igračke motivišu decu da razvijaju grube i fine motoričke veštine, društvene veštine i logičko razmišljanje kroz igranje uloga, maštu, kreativnost i pokret. Dok deca uživaju u ovim igračkama podučavati ih da prave razliku između kvaliteta ručno izrađenih predmeta stvorenih s ljubavlju, spretnosti, kreativnosti i promišljenošću, od masovno proizvedenih i lako lomljivih jednokratnih predmeta kojima smo više izloženi. Na pitanje o materijalima, Ivan kaže: „Drvo je postalo materijalni simbol bezvremenosti, autentičnosti i sofisticiranosti modernih igračaka.“ Ove igračke povezuju generacije jer uživamo u onim igračkama koje su koristili i naše bake i deke. Značajno je da koristimo igračke koje drže našu decu u bliskom kontaktu sa drvetom. Vozila uključuju traktor, kamion, betonjerku, fiću, džip, autobus i još mnogo vozila. Naši proizvodi poznati kao ručno obrađeni i potpuno prirodni, imaju jasnu vizuelnu privlačnost, u minimalističkom stilu i upakovani su u kartonsku kutiju sa pamučnom kesom za odlaganje. Sve je počelo dizajniranjem ideja i ideja za asortiman, inspiracijom dece, omiljenim igračkama i filmovima, šetnjama u prodavnici, internet istraživanjima i bezbrojnim prototipovima i testovima na širokom spektru materijala i metoda primene. Ivan označava plastične igračke kao „potrošne“ i „neprirodne“ i tvrdi je da je drvo „poznata i supstanca koja daje detetu blizak kontakt sa prirodom”.

Svi proizvodi prodavca: Drvo_i_bajka

3 ocena za XO I-21

  1. Dragana Pejčić (potvrđeni kupac)

    Prezadovoljna! Isto je kao na fotografiji,baš kako sam i želela.

  2. Jelena Petrovic (potvrđeni kupac)

    XO je kao na fotografiji. Proizvodjac je vrlo ljubazan.

  3. Snezana Jelovac (potvrđeni kupac)

    Izvanredan proizvod. Upravo onako kako deluje na fotografiji. Drvo kvalitetno i perfektno obrađeno. Svevremenska zabava kako za decu tako i za starije. Svaka preporuka

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina 025 kg