Zdrava pasta menta

295 RSD

Zdrava pasta menta je pasta za zube namenjena celoj porodici, na bazi sode bikarbone, bez fluora i štetnih sastojaka. Svi sastojci su potpuno prirodni.

48 na zalihama

Svi proizvodi prodavca: Riznica zdravlja
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Zdrava pasta menta je pasta za zube domaće proizvodnje. Riznica zdravlja je mlada, šabačka firma nastala sa željom da pruži  liniju zdravih proizvoda. Naša pasta ne sadrži fluor i druga štetna abrazivna sredstva, stoga je sasvim pogodna za decu. Dakle jedna pasta za celu porodicu. Idealan odnos kalcijum karbonata i sode bikarbone obezbeđuje superiorno skidanje plaka. Soda bikarbona reaguje sa kiselinama u našim ustima, neutrališe ih i celu sredinu prebacuje iz kisele u blago baznu, što je najbolje za zdravlja zuba. A to je važno zbog činjenice da sve bolesti zuba nastaju zbog kiselina u ustima koje nastaju kada bakterije počnu da prerađuju ostatke hrane u usnoj duplji. Eterična ulja nane i spearminta blagotvorno deluju na desni. Zdrava pasta menta ne sadrži parabene, sulfate, niti veštačke zaslađivače. Potpuno je prirodna, neguje vaše zube, skida plak i kamenac, neutrališe štetne kiseline, podiže pH u ustima,  osvežava usta, štiti desni i beli zube. Mogu je koristiti vegani, nije testirana na životinjama, a zahvaljujući prirodnim sastojcima ne zagađuje okolinu.

Slanje paketa

Slanje naših proizvoda vrši se Post Express-om. Ako se roba poruči do 12h šalje se istog dana, posle 12h šalje se sledećeg. Vreme uručenja paketa je  od 8h - 19h. Ukoliko paket ima vidljiva oštećenja, nemojte ga prihvatiti i odmah nas obavestite. Za porudžbine preko 3 000din dostava je besplatna. Moguće je lično preuzimanje porudžbine u Šapcu.

Reklamacije

Reklamacije prihvatamo u slučaju isporuke robe:
  1. kojoj je istekao rok trajanja
  2. koja ima oštećenja koja nisu nastala pri transportu
  3. koja nije naručena
(potrebno je priložiti fotografije kao dokaz)

Vraćanje i zamena

Vraćanje i zamena proizvoda je moguća uz priložene dokaze o nedostatku kvaliteta ili oštećenju ambalaže koje nije nastalo prilikom transporta. Troškove vraćanja i zamene snosi Riznica Zdravlja.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.