Zdrava pasta menta

295 RSD

Zdrava pasta menta je pasta za zube namenjena celoj porodici, na bazi sode bikarbone, bez fluora i štetnih sastojaka. Svi sastojci su potpuno prirodni.

48 na zalihama

Svi proizvodi prodavca: Riznica zdravlja
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,

Opis

Zdrava pasta menta je pasta za zube domaće proizvodnje. Riznica zdravlja je mlada, šabačka firma nastala sa željom da pruži  liniju zdravih proizvoda. Naša pasta ne sadrži fluor i druga štetna abrazivna sredstva, stoga je sasvim pogodna za decu. Dakle jedna pasta za celu porodicu. Idealan odnos kalcijum karbonata i sode bikarbone obezbeđuje superiorno skidanje plaka. Soda bikarbona reaguje sa kiselinama u našim ustima, neutrališe ih i celu sredinu prebacuje iz kisele u blago baznu, što je najbolje za zdravlja zuba. A to je važno zbog činjenice da sve bolesti zuba nastaju zbog kiselina u ustima koje nastaju kada bakterije počnu da prerađuju ostatke hrane u usnoj duplji. Eterična ulja nane i spearminta blagotvorno deluju na desni. Zdrava pasta menta ne sadrži parabene, sulfate, niti veštačke zaslađivače. Potpuno je prirodna, neguje vaše zube, skida plak i kamenac, neutrališe štetne kiseline, podiže pH u ustima,  osvežava usta, štiti desni i beli zube. Mogu je koristiti vegani, nije testirana na životinjama, a zahvaljujući prirodnim sastojcima ne zagađuje okolinu.

Slanje paketa

Slanje naših proizvoda vrši se Post Express-om. Ako se roba poruči do 12h šalje se istog dana, posle 12h šalje se sledećeg. Vreme uručenja paketa je  od 8h - 19h. Ukoliko paket ima vidljiva oštećenja, nemojte ga prihvatiti i odmah nas obavestite. Za porudžbine preko 3 000din dostava je besplatna. Moguće je lično preuzimanje porudžbine u Šapcu.

Reklamacije

Reklamacije prihvatamo u slučaju isporuke robe:
  1. kojoj je istekao rok trajanja
  2. koja ima oštećenja koja nisu nastala pri transportu
  3. koja nije naručena
(potrebno je priložiti fotografije kao dokaz)

Vraćanje i zamena

Vraćanje i zamena proizvoda je moguća uz priložene dokaze o nedostatku kvaliteta ili oštećenju ambalaže koje nije nastalo prilikom transporta. Troškove vraćanja i zamene snosi Riznica Zdravlja.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Pitanja i odgovori

You are not logged in