Zevalica ovčica aska

RSD 2,250.00

Interaktivna,plišana “lutka na ruku” (hand puppet)

Prodavac Zevalice
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , ,

Opis

Zevalica ovčica Aska napravljena je od minky pliša (pe 100%), postavljena pamučnim singlom (cotton 95%, elastin 5%), može se prati u veš mašini na 30 stepeni, ali okrenuta na naličje, ne pegla se.

Dodatne informacije

Težina 140 kg
Dimenzije 23.5 × 15 × 5 cm

Zevalice

Ćao,

Mi smo “Zevalice”, interaktivne, srcooke  “lutke na ruku” (hand puppets). Unikatnog smo dizajna i profesionalno smo sašivene od finih minky plišanih materijala. Postavljene smo pamučnom postavom prijatnom za sve dečije ručice.

Osmislila nas je dizajnerka Katarina Puzić, inspirisana, na prvom mestu, svojim maštovitim sinom, a onda i bajkama, basnama i ostalim pričama o životinjama i mitološkim bićima, sa željom da decu odvoji od buljenja u razne ekrane i pruži im posebnu i zanimljivu igračku.

Mi stimulišemo motorički, kongitivni i govorno jezički razvoj kod dece. Razvijamo maštu i kreativnost. Igra sa nama zbližava celu porodicu. Pružamo utehu u neprijatnim situacijama (kao što su: privikavanje na vrtić, školu, samostalno spavanje, odvajanje od kuće, odlazak kod dokrora, zubara isl.). Pogodne smo kako za grupnu tako i za individualnu igru i pobedjivanje dosade i usamljenosti.

Samo nas navuci na svoju ručicu i krećemo zajedno u svet mašte…

 

Svi proizvodi Zevalice

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

  isporuku vrši kurirska služba Post Express <a href="http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp">http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp</a>  

Reklamacije

Reklamacije mogu da se vrše samo istog dana kada je proizvod stigao kupcu na adresu, ako je proizvod sa vidljivim fizičkim oštećenjima. Potrebno je poslati fotografiju, na našu mail adresu, na kojoj se jasno vidi oštećenje. Ako je proizvod zaista oštećen postoji opcija za zamenu istim proizvodom ili vraćanje novca kupcu putem otkupa pošiljke.

Vraćanje i zamena

Zamena proizvoda može da se izvrši u roku od pet dana od primanja pošiljke, samo ako je proizvod koji se menja neoštećen i nekorišćen. Takođe u slučaju zamene kupac snosi troškove poštarine (i slanje i primanje). Pre zamene kupac je dužan da napiše sa kojim proizvodom bi da menja proizvod koji je kupio, da bismo proverili da li tog proizvoda  ima na stanju.

Pitanja i odgovori

You are not logged in