Zovino – domaći sirup od zove

RSD 470.00

Domaći sirup od cvetova zove

10 na zalihama

Prodavac Zovino_proizvodi_od_zove
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , , Tags:, , , ,

Opis

Sirup je pakovan u flaše od 700 ml. Može se razblažiti običnom ili mineralnom vodom, a u zavisnosti od Vašeg ukusa može biti jače ili slabije koncentrovan. Mi preporučujemo da se flaša sirupa razblaži sa 3 l vode.

Dodatne informacije

Težina 1250 kg
Dimenzije 8 × 8 × 23 cm

Zovino_proizvodi_od_zove

Zovino – Proizvodnja i prodaja domaćih proizvoda od cvetova zove

Miris cveta zove će verovatno svakog podsetiti na detinjstvo, naše bake koje su oduvek pravile domaće sokove i sirupe od zove. Još su i naši preci smatrali da je zova jedna od najlekovitijih biljaka na svetu, što su kasnije potvrdili i naučnici, ističući da sadrži veliku količinu antioksidansa i vitamina A, B i C.

Pored već svima poznatog sirupa od zove, koji pravimo po našem starom porodičnom receptu, u okviru našeg gazdinstva, proizvodimo i čaj i vino od cvetova zove.

 

Svi proizvodi Zovino_proizvodi_od_zove

Slanje paketa

Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Pakete šaljemo kurirskom službom (Post-express). Kupac snosi troskove dostave, koja se naplaćuje po njihovom cenovniku: <a href="http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp">http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp</a>. Postoji i mogućnost besplatne dostave u Bačkom Petrovcu, Bačkoj Palanci, Novom Sadu i okolini.

Reklamacije

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i ukoliko primetite da je transportna kutija oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ako smatrate da je paket ispravan, slobodno preuzmite pošiljku. Čuvanje proizvoda: Neotvorene proizvode možete čuvati u hladnijim prostorijama (idealno na temperaturi do 15C). Otvorene proizvode sirup i čaj, čuvajte u frižideru, a čaj čuvajte na suvom i tamnom mestu, da bi što duže sačuvali ukus i svežinu.

Vraćanje i zamena

Ukoliko smatrate da Vam isporučeni proizvodi neodgovaraju, možete ih vratiti, u istom stanju kao što su i poslati, a mi ćemo Vam vratiti novac. Možete nas kontaktirati mailom ili telefonom, da bi smo se dogovorili oko vraćanja robe i novca.

Pitanja i odgovori

You are not logged in