Zovino – vino od cvetova zove 0,185 l

400 RSD

  • Domaće vino od cvetova zove, pakovano u male flašice od 0,185 l.

20 na zalihama

Svi proizvodi prodavca: Zovino_proizvodi_od_zove
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Za sve ljubitelje slatkih vina, proizvodimo posebno, ukusno, neobično ali i zdravo vino od cvetova zove, koje sadrži 12% alkohola. Pakovano je u boce od 750 ml i manje flašice od 185 ml.

Neotvorenu bocu vina obavezno čuvati na hladnom mestu, idealno na temperaturi do 15 C, a otvoreno vino možete čuvati u frižideru do mesec dana.

Slanje paketa

Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Pakete šaljemo kurirskom službom (Post-express). Kupac snosi troskove dostave, koja se naplaćuje po njihovom cenovniku: http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp. Postoji i mogućnost besplatne dostave u Bačkom Petrovcu, Bačkoj Palanci, Novom Sadu i okolini.

Reklamacije

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i ukoliko primetite da je transportna kutija oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ako smatrate da je paket ispravan, slobodno preuzmite pošiljku. Čuvanje proizvoda: Neotvorene proizvode možete čuvati u hladnijim prostorijama (idealno na temperaturi do 15C). Otvorene proizvode sirup i čaj, čuvajte u frižideru, a čaj čuvajte na suvom i tamnom mestu, da bi što duže sačuvali ukus i svežinu.

Vraćanje i zamena

Ukoliko smatrate da Vam isporučeni proizvodi neodgovaraju, možete ih vratiti, u istom stanju kao što su i poslati, a mi ćemo Vam vratiti novac. Možete nas kontaktirati mailom ili telefonom, da bi smo se dogovorili oko vraćanja robe i novca.

Zovino_proizvodi_od_zove

Zovino – Proizvodnja i prodaja domaćih proizvoda od cvetova zove

Miris cveta zove će verovatno svakog podsetiti na detinjstvo, naše bake koje su oduvek pravile domaće sokove i sirupe od zove. Još su i naši preci smatrali da je zova jedna od najlekovitijih biljaka na svetu, što su kasnije potvrdili i naučnici, ističući da sadrži veliku količinu antioksidansa i vitamina A, B i C.

Pored već svima poznatog sirupa od zove, koji pravimo po našem starom porodičnom receptu, u okviru našeg gazdinstva, proizvodimo i čaj i vino od cvetova zove.

 

Svi proizvodi prodavca: Zovino_proizvodi_od_zove

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina 410 kg
Dimenzije 5 × 5 × 18 cm